RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retour te melden, ingaande op de dag van levering. Hierna heeft u 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschreven en onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar ons retour adres. Deze krijgt u per mail. Lamp&Lifestyle zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening!

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Lamp&Lifestyle kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via het contactformulier of het e-mailadres hieronder vermeld. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en bestel nummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na aanmelding aan u terugbetaald.

Lamp&Lifestyle
info@lampenlifestyle.nl

  u hierbij mede, dat

  onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten:

  Naam consumenten(en)*

  Adres consument(en)

  Hierbij

  dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld.