Voorwaarden retouren online aankopen

Mocht het bestelde product toch niet voldoen aan je wensen, dan kan je deze retouren binnen 14 dagen na ontvangst.

Retouren worden enkel aanvaard indien deze voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Ongedragen, passen is natuurlijk wel mogelijk, maar doe dit altijd onder hygiënische omstandigheden. En bewaar artikelen nooit in een rokerige ruimte of in de buurt van een keuken!  
  • Het artikel dient in de originele verpakking verzonden te worden en zonder beschadigingen.
  • De hanglabel mag niet zijn verwijderd.
  • Het artikel mag niet beschadigd zijn.
  • Het artikel moet in zijn geheel geretourneerd worden (denk aan bijv. een riempje of sjaal als deze erbij hoort).

Indien geretourneerde artikelen niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, dan kunnen wij helaas de betreffende artikelen niet vergoeden. Retourzendingen die niet voldoende gefrankeerd zijn, worden verrekend met de terugboeking. Had je bij je bestelling gebruikgemaakt van de optie ‘gratis verzending’ en komt je oorspronkelijke bestelling na retour onder de €100,- (onder €120,- voor België en Duitsland), dan worden de verzendkosten van de bestelling à €4,95 in mindering gebracht. De terugbetaling vindt plaats binnen 8 werkdagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen.

Houd rekening met de retourkosten, deze worden niet vergoedt.  

Voor het retourneren stuur je ons vooraf een e-mail naar info@boutiquemani.nl met welk artikel uit welk bestelnummer je wilt retourneren. Je ontvangt dan van ons het retouradres. Vergeet het verzendbewijs van je retour met de track&trace code niet te bewaren. 

Vergeet bij een retour NIET om je ordernummer erbij te vermelden! Zo kan de retourzending sneller verwerkt worden. 

Ruilen?

Wil je een artikel ruilen? Het makkelijkst en snelst is om dan een nieuwe bestelling te plaatsen en te betalen en de ongewenste item te retouren zoals hierboven aangegeven. Je kan er ook voor kiezen om de artikelen eerst te retouren en dan de bestelling te plaatsen.